Praktisk info:

Godhetsuka fungere slik at dere som har lyst kan registrere skole eller studentlaget deres her på nettsiden. Dersom det ikke er en Ny Generasjon- eller Laget-gruppe på din skole eller studiested, så kan dere lett starte et lokallag her for å gjennomføre Godhetsuka. Når dere har bestemt dere for å gjennomføre Godhetsuka, så kan dere velge om dere ønsker å ha en dag(Small), tre dager (Medium) eller fem dager (Large) med godhetsaksjoner på skolen deres. Her kan dere enten sette sammen pakker med ulike aksjoner selv, eller dere kan se på tipsene vi kommer med. Når dere velger aksjoner, eller om dere ønsker å være kreative og komme med egne ideer, så vil vi uansett oppmuntre til å ha litt variasjon i de ulike aksjonene.

Til Godhetsuka så har vi også laget 10 undervisninger med tilhørende samtaleopplegg, som vi vil oppmuntre dere til å kunne bruke i fellesskap eller se/lese alene. Vi tenker dette er viktig for å kunne hjelpe dere til å ikke bare gjøre et arrangement, men å bygge en godhetskultur. Om dere ønsker så kan dere også bestille enkle Godhetsuka artikler i nettbutikken vår etterhvert, noen av tingene vil være knyttet til aksjonene, men dere kan også finne ting som klistremerker ogsom kan brukes litt mer generellt.

Godhetsuka blir fantastisk, og vi tror den vil være med å gjøre en forskjell på din skole. Dere er velkommen til å være med!

 

SE Andakt:

Bli inspirert og utfordret til å vise Godhet på din skole eller studiested. Se denne undervisningen sammen på skolen, eller bli inspirert der du er.

VELG PAKKE:

Godhetsuka er for alle, og vi har laget tre ulike pakker for å synliggjøre det. Derfor vil det passe både for dere som er mange og har mye tid, og for dere som er litt færre og ikke har så mye kapasitet.

download+(1).png

Gjennomfør:

Gjennomfør planlagte aksjoner under Godhetsuka 23.-27. april.