Bli med:

Godhetsuka fungere slik at dere som har lyst kan registrere skole eller studentlaget deres her på nettsiden. Dersom det ikke er en Ny Generasjon- eller Laget-gruppe på din skole eller studiested, så kan dere lett starte et lokallag her for å gjennomføre Godhetsuka. Vi har ulike ressurser med gode ideer, andakter og historier om godhet her på nett, så bruk det for å bli inspirert! Når dere planlegger og bruker enten ideer herfra eller egne kreative innslag, så vil vi uansett oppmuntre til å ha litt variasjon i de ulike aksjonene.

Vi ønsker at Godhetsuka skal være til inspirasjon for å gjøre Guds godhet tilgjengelig på alle skoler og studiesteder i hele Norge!

DIN TUR - BLI MED!

 

Hvordan:

Hvordan vil dere gjøre godhet for deres skole? Dele ut boller en kald morgen? Skrive hyggelige lapper til medelever? Sjekk ut flere ideer her!

Hvor Mye:

Godhetsuka varer en hel uke, men det er opp til dere hvor mange dager dere arrangerer godhet. Enten dere er med 1 dag eller 5, det betyr noe! Søk om støtte og gjør noe helt nytt!

download+(1).png

Registrer:

Registrer deres aksjon, og gjennomfør Godhetsuka 1. til 5. april! Husk også å samle på de gode historiene - historiene om godhet inspirer til mer godhet!